Η Επισκοπή πήρε το τουρνουά

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΟ / ΟΙ «ΜΠΛΕ» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛ ΝΙΚΕΝΣΟΝ

328

Η Επισκοπή ήταν η νικήτρια στο φιλικό  τουρνουά που διοργάνωσε το Σάββατο στο Παγκρήτιο ο Γιούχτας. Η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε 1-0 του Γιούχτα και 4-0 του Πόρου ενώ στο τρίτο ματς Γιούχτας και Πόρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στο τουρνουά: Στο τελευταίο φιλικό που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, η Επισκοπή επικράτησε και του Γιούχτα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33΄ο Κανέ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Χρήστου.

Ο Γιούχτας εκτός από το ματς έχασε και τον Γελαδάρη που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Στακάκη στο 26′.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χρήστου, Γελαδάρης (26′ λ.τ Στακάκης), Γιαλούσης, Τζανής, Κορνηλάκης, Ψαρράς, Κοντογιάννης, Νύκταρης, Δωματάς, Λίτσκας, Ροβίθης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ψαρράς, Τάτσης, Λάμτσε, Αμπντουλάχι, Αμπντουλαγέ, Σταθόπουλος, Ρίτσαρντς, Ρόβου, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Αμπόφο. Η Επισκοπή νίκησε και τον Πόρο επί του οποίου επικράτησε με 4-0 στο δεύτερο φιλικό του τουρνουά.

Η Επισκοπή είχε δοκάρι με τον Κεφαλά στο 7’, και προηγήθηκε στο 8’ με τον Εμπουέλε. Στο 28′ η Επισκοπή έφτασε στο 2-0 με τον Αμπντουλαχί και λίγο αργότερα με τον έγινε το 3-0 με τον Κεφαλά. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 35’ από  τον Σταθόπουλο.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Νίκενσον, Αυγουστάκης, Καλαϊτζάκης, Καλαμιώτης, Κομνηνός, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Παπαδομιχελάκης, Πήλιος, Φρόκου

Έπαιξαν και οι: Μαγάκης, Ξυλούρης, Μεχμετάι, Ριζάκης .

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Κεφαλάς, Κρίκλοου, Λάμτσε, Σαματκάσοβ (20′ Ουατάρα), Εμπουέλε, Τάτσης, Μπογέας, Τσιλεδάκης, Σταθόπουλος, Αμπντουλάχι Γιούχτας και Πόρος  στο μεταξύ τους παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κορνηλάκης, Τζανής, Γερακιός, Στακάκης, Αργκιλέσι, Κοντογιάννης, Μπέρκης, Πλουσής, Αζίζι, Κόκκινος.

ΠΟΡΟΣ: Γκογκόσης, Νίκενσον, Αυγουστάκης (23′ Κομνηνός), Παπαδομιχελάκης, Καλαϊτζάκης, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Μαυρής, Πήλιος, Καστελλιανάκης, Φρόκου.

Στην ενεργοποίηση της μεταγραφής του Πολ Νίκενσον, προχωρά ο Πόρος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει