επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

266

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα με δύναμη και υγεία. Άντε να μπούμε σε κάτι πιο… δροσερό τώρα γιατί ο Αύγουστος μας έχει κάνει λίγο… καυτούς!

ΑΛΛΑ εάν είναι εκτός από τη… δροσιά να μας φέρει και καταστροφή τότε άντε..να δει τι γίνεται… Σε ψυχίατρο παρακαλώ γιατί θα… χρειαστεί με τους λογαριασμούς που θα έρθουν στο ρεύμα!

ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ; Ενδεικτική είναι η χρέωση της ΔΕΗ, η οποία, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, για τον επόμενο μήνα ξεκινά από τα 0,788 ευρώ ανά κιλοβατώρα, για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες κατανάλωσης! Δηλαδή μιλάμε για απίθανα πράγματα…

Και μιλάμε για τεράστια αύξηση: 0.486 ευρώ η kWh ήταν η τιμη της ΔΕΗ για τον Ιουλιο. 0.788 ευρώ η kWh είναι η τιμή της ΔΕΗ για τον Αύγουστο. Δηλαδη αυξηση 0.301ευρώ η kWh η 61.9% παραπάνω σε έναν μήνα.

ΠΕΙΤΕ μου πραγματικά ένα λόγο που η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα στην Ευρώπη σε όλα! ΜΑ σε όλα…

ΧΙΛΙΑ μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους πανευρωπαϊκούς αγώνες.

ΠΟΛΛΑ μπράβο και στην Τζένκο που στα είκοσί της χρόνια συνεχίζει την παράδοση στο ακόντιο. Και έτσι φτάσαμε στην Τρίτη θέση των μεταλλίων για την Ελλάδα! Τρίτη θέση… δεν το λες και λίγο!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ στον μεγάλο Λευτέρη Πετρούνια που δεν έχει αφήσει χρυσό για χρυσό από το 2015!

ΒΡΕ τον Ηρακλειώτη βουλευτή που έκανε φασαρία και απείλησε τους αστυνομικούς του ΒΟΑΚ που πήγαν να τον γράψουν. Και δεν του φαινόταν. Τελικά στο κόμμα έχουν ανοίξει σχολή!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μετά από τριάντα ώρες, βγήκε ο Ηγουμενίδης και είπε ότι είναι αυτός.

ΜΑ ΠΩΣ το είπε ο Πρετεντέρης για τις δηλώσεις Παυλόπουλου; Δεν θυμάμαι το θάρρος του όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έσερνε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Κι εγώ προσπαθώ να θυμηθώ…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτή η ιστορία με τους σκιτσογράφους που γίνονται στόχοι είναι φαινόμενο. Οι εχθροί της ελεύθερης έκφρασης βρήκαν τώρα νέο στόχο: Τον Χρήστο Παπανίκο.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει