Έχασε στον Άγιο, κέρδισε Γιουκαρή

Ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΟΥ / ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΑΝ

276

Την ήττα γνώρισε ο Αλμυρός σε φιλικό στον Άγιο Νικόλαο από τον ΑΟΑΝ με σκορ 2-0 ενώ ολοκλήρωσε και μια ακόμα μεταγραφή με την απόκτηση του Ραφαήλ Γιουκαρή. Στο φιλικό όλα έγιναν στο β΄ μέρος με τον Μπαράτα να ανοίγει το σκορ στο 53’ και τον Μηνά να γράφει το τελικό 2-0 στο 69’ με δυνατό σουτ.

ΑΟΑΝ: Κασσωτάκης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Μποτέ, Χύσι, Τζιλάι, Μπαράτα, Νοκάι. Έπαιξαν και οι: Πλουσής, Πυθαρούλης, Μηνάς, Γιαγκιόζης, Παπαδόπουλος, Κουτούζος, Μερκούρης, Μαυρογιαννάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Παγώνης, Μάγκας, Κοιλιάρας, Γιουκαρής, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Λέον, Μπουρσέλης, Αγαπάκης. Έπαιξαν και οι: Κατσικοκέρης, Πατινιώτης, Κατσικοκέρης, Χαϊντίνι, Ξενοκτιστάκης

Στο μεταξύ μια μεταγραφή  πραγματοποίησε ο Αλμυρός, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Ραφαήλ Γιουκαρή. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στην Κρήτη από τον Ιούλιο και συμμετέχει στη προετοιμασία του Αλμυρού, με την ομάδα του Γαζίου να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του.

Ο Γιουκαρής  είναι 27 χρόνων  μέσος  και αγωνιζόταν στον Αιολικό  ενώ  ήδη από τον Ιούλιο του 2022 εργάζεται και διαμένει λόγω επαγγελματικής του ενασχόλησης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχει παραστάσεις από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Στα 16 του  ξεκίνησε στην  Καλλονή  στην Α’ εθνική ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Αετός Λουτρών, ΑΟ Τρίκαλα και επί Κυπριακού εδάφους αγωνίστηκε με τις ομάδες της Αγίας Νάπας, Άρη Λεμεσού, ενώ χρίσθηκε και Διεθνής με την Ελλάδα U-19.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει