Τι έγινε με τις δηλώσεις Παυλόπουλου

191

Αίσθηση προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η καταγγελία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σωτήρη Αργύρη, ότι η δημόσια τηλεόραση “λογόκρινε” τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ειδικά το σημείο εκείνο που μιλούσε για προσωπική πολιτική ευθύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο η ΕΡΤ λέει ότι ο συντάκτης της ΕΡΤ Ιωαννίνων μάλλον δεν παρακολουθεί το κανάλι στο οποίο εργάζεται, ούτε διαβάζει το σάιτ της ΕΡΤ. Έτσι παρά το γεγονός ότι ο συντάκτης διαμαρτυρήθηκε για το “κόψιμο” των δηλώσεων του Προκόπη Παυλόπουλου και έκανε λόγο σε ανάρτησή του ότι “ούτε καν σεβασμό στον κ. Παυλόπουλο δεν επιδεικνύουν και φυσικά κατακρεουργούν την Ελευθεροτυπία”, η ΕΡΤ, όπως διαπιστώνει κανείς βλέποντας το σχετικό βίντεο, και τις δηλώσεις έπαιξε στο κεντρικό της δελτίο και η σχετική είδηση υπάρχει στο σάιτ της δημόσιας τηλεόρασης.

«Κατόπιν τούτων, η ΕΡΤ ζητεί την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας απ’ όσους την επέκριναν, ενώ το ίδιο ζήτησε από την πρώτη στιγμή και προς τον συντάκτη της ΕΡΤ Ιωαννίνων, κ. Σωτήρη Αργύρη, ο οποίος κατήγγειλε με αναιτιολόγητα επιπόλαιο τρόπο την εταιρεία στην οποία εργάζεται, διασπείροντας fake news».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει