Η Κρήτη πουλάει

280

Στα… χάι της και φέτος η Κρήτη. Η ΕΡΤ συνεχίζει να ενισχύει τη μυθοπλασία και ακολουθώντας τη γραμμή που έχει χαράξει, μεταφέρει στη μικρή οθόνη ένα ακόμα μυθιστόρημα. Ο λόγος για το βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Η νέα σειρά, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν, θα έχει τον τίτλο «Η Παραλία» και σε αυτή θα πρωταγωνιστήσουν δύο γνώριμα και πολύ αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Κώστας Νικούλι. Η Δανάη Μιχαλάκη αφήνει για πάντα πίσω της την «Δρόσω» και τις «Άγριες Μέλισσες» ενώ ο Κώστας Νικούλι αφήνει πίσω του τον «Πετρή» και τον «Σασμό». Οι δυο τους θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα στην Κρήτη.

Μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ θα αναβιώσει η ιστορία των χίπηδων, ενώ οι τηλεθεατές θα ακούσουν ξανά τους ήχους των τραγουδιών της Τζόνι Μίτσελ και του Μπομπ Ντίλαν, που πέρασαν από εκεί. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Παραλία» είναι ένα νεαρό κορίτσι το οποίο πιστεύει πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει κάπου ενώ ο πρωταγωνιστής είναι ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει