ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΓΛΕΝΤΙ: Επιστρέφει στη φυλακή ο 25χρονος

484

Στη φυλακή οδηγείται- λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του- ο 25χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια 20 και 25 ετών πριν λίγες ημέρες στην Πολυθέα στη διάρκεια γλεντιού.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του μετά τη χθεσινή απολογία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνος που χτύπησε με μαχαίρι τα δυο αδέλφια, ενώ είπε πως δεν κρατούσε πάνω του μαχαίρι, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, ούτε επέδειξε προκλητική συμπεριφορά.

Μάλιστα δια μέσω του συνηγόρου του κ. Γιώργου Στειακάκη κατέθεσε αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τα θύματα της επίθεσης, ώστε, όπως επισημαίνεται, να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του ότι δεν ήταν αυτός που τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός μόλις στις αρχές του έτους, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, για την υπόθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την επίθεση σε βάρος Πακιστανών, στην οποία είχε εμπλακεί και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 04.50 της 16ης Αυγούστου. Ο 25χρονος επιτέθηκε στα δύο αδέρφια χρησιμοποιώντας μαχαίρι που κρατούσε «με σκοπό τον θανάσιμο τραυματισμό τους». Ακόμη, τρία άτομα, ενεργώντας από κοινού επιτέθηκαν στα δύο αδέρφια προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η εξέταση αυτοπτών μαρτύρων, στις 7.20 το πρωί στον αστυνομικό σταθμό Καστελλίου εμφανίστηκε ο 25χρονος και ο 42χρονος και δήλωσαν και οι δύο την επιθυμία τους να υποβάλλουν μήνυση κατά αγνώστων γιατί, όπως είπαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Ο 25χρονος δεν έφερε εμφανή σημάδια σωματικών βλαβών, έδειξε, όμως μια εκδορά στο αριστερό του χέρι, ενώ ο δεύτερος είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν επίσης ξεχωριστή δικογραφία με βάση αυτές τις καταγγελίες.

Μόλις τελείωσε η ένορκη κατάθεση του 25χρονου, συνελήφθη, γιατί προηγουμένως είχε αναγνωριστεί ως ο δράστης που ενήργησε με το μαχαίρι από μάρτυρες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Επίσης, τα δύο τραυματισμένα αδέρφια αναγνώρισαν τον 25χρονο ως το δράστη της επίθεσης με το μαχαίρι , καθώς και τους άλλους τρεις ως δράστες και οι οποίοι βρίσκονταν με τον 25χρονο στην ίδια παρέα και κατά το επεισόδιο επιτέθηκαν και αυτοί στους δύο συγγενείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει