Το 4ο Heraklion Jazz Festival ανοίγει τη νέα περίοδο εκδηλώσεων στο ΠΣΚΗ

ΑΠΟ 15 -17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

209

Τη νέα περίοδο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου ανοίγει το 4ο Heraklion Jazz in Progress Festival, το φεστιβάλ – θεσμός πλέον για την τζαζ μουσική και το Ηράκλειο.

Πιστό στο θερινό ραντεβού του στο Αίθριο του ΠΣΚΗ,θα δοθούν  πέντε συναυλίες ξεχωριστών Ελλήνων καλλιτεχνών και ιδιαίτερων μουσικών σχημάτων.

Μέσα σε τρεις μέρες, το κοινό της τζαζ μουσικής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών, χαρακτηριστικά δείγματα του εύρους όχι μόνο της ελληνικής τζαζ σκηνής, αλλά και των απρόσμενων συνδυασμών της με άλλα μουσικά είδη.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η κλασική αμερικάνικη τζαζ συνομιλεί με την ευρωπαϊκή, τη σύγχρονη μουσική δημιουργία και την ελληνική παράδοση, με τη βυζαντινή και την έθνικ μουσική, την RnB της δεκαετίας του ’60, τη funky και τη soul.

Για άλλη μια φορά, το κοινό της τζαζ θα ζήσει στο Ηράκλειο τη συναρπαστική προσμονή του αυτοσχεδιασμού από έμπειρους, καταξιωμένους και από νέους, ταλαντούχους μουσικούς να αλληλοσυμπληρώνονται μέσα σ’ ένα κλίμα γιορτής και δημιουργίας.

Το Summer Jazz in Progress Festival ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεών του την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με μια σπουδαία συναυλία από έναν Έλληνα διεθνώς καταξιωμένο μουσικό, τον Σωκράτη Σινόπουλο και το κουαρτέτο του Metamodal.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου συναντιούνται στη σκηνή μετά από δυόμισι χρόνια η Γερμανίδα κλαρινετίστα Rebecca Trescher και ο Έλληνας κιθαρίστας Γιώργος Ταμπάκης για να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο και ακολουθούν αμέσως μετά οι συνιδρυτές των Next Step, ο κιθαρίστας Θοδωρής Κότσυφας και ο πιανίστας Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η βραδιά ξεκινάει με ένα μοναδικό ταξίδι από την παράδοση ως την τζαζ, με οδηγό τον Μανώλη Κουτσουνάνο και την οκταμελή μπάντα του επί σκηνής, για να κλείσει με το ξέφρενο πάρτι των Soul Peanuts.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χρυσάννα Καρέλλη

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, εδώ: https://www.cccc.gr/gr/events

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 12€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247).
  • Την ticketservices.gr.
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων

Αγορά πακέτου εισιτηρίων για τις τρεις ημέρες του Φεσιβάλ με έκπτωση 10% επί του συνολικού κόστους. Η έκπτωση αφορά τα κανονικά εισιτήρια και εφαρμόζεται κατά την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων στην ίδια συναλλαγή.

Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ

Για τους θεατές των εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.

  • Video μπορείτε να πάρετε από εδώ:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει