επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

326

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Άντε να δω και τους τελυταίους αδειούχους να επιστρέφουν από Δευτέρα! Τι, όχι; Θα το πάτε κι άλλο βρε αθεόφοβοι;

ΟΣΟ κρατήσει ο καύσωνας; Μα δεν θα κρατήσει πολύ! Μέχρι τη Δευτέρα να έχετε… επιστρέψει άπαντες, έχουμε και δουλειές!

ΠΩΣ το είπε ο Μενέντεζ στους Τούρκους; «Η θέση μας για την αγορά των S-400 από την Τουρκία είναι γνωστή: καλούμε την Τουρκία να μην κατέχει πλέον το σύστημα S-400. Η απόκτηση των S-400 από την Τουρκία έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν όλοι οι σύμμαχοι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2016 στη Βαρσοβία για τη μείωση των εξαρτήσεων από τον ρωσικό εξοπλισμό».

ΑΡΑ συνεχίστε… με το μυαλό που έχετε και καλά θα πάει κι αυτό!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ωραίο κι αυτό να το λες: «Οταν η Καθημερινή γράφει οτι η ΕΥΠ παρακολουθούσε 7-8 ακομα πολιτικούς και μετα το αναπαράγει το Star του ομιλου Βαρδινογιάννη και βγαίνει η ΝΔ να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τότε το σύστημα έχει πάρει τις αποφάσεις του».

ΑΛΗΘΕΙΑ πιστεύετε ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει από τις… παρακολουθήσεις ή από τον Έβρο; Αλήθεια τώρα; Δεν είναι η οικονομία δηλαδή, αλλά θα πάει ο άλλος να καταψηφίσει Μητσοτάκη επειδή του έχουν πει για τον Εβρο και τους μετανάστες;

ΕΙΔΑ και εγώ τον Άρη φωτογραφία με τον Ευάγγελο. Είναι πια προφανές: Το καθεστώς θα γκρεμιστεί με Luis Vuitton τσαντάκια και βεραμάν βερμούδες.

ΝΑΙ, βρε Ιπποκράτη! Κι εκεί που λες «δεν μπορεί, αξίζουμε κάτι καλύτερο» εμφανίζονται από τη μια Αντώναρος, Αρούλης. Κύρτσος, Καραχάλιος, Τσιτουρίδης και «Πάκης» και από την άλλη Πολάκης και Τόσκας, και λες «μια χαρά είμαστε».

ΑΥΤΑ είναι! Μετά τα χρυσά του Μιλτου Τεντόγλου στο μήκος και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην, η Κατερίνα Στεφανιδη συμπληρώνει το παζλ των επιτυχιών της χώρας μας. Αθλητές με ήθος και αυταπάρνηση που συμβολίζουν την Ελλάδα που νικά.

ΣΤΗΝ ανακοίνωση της πώλησης της στον ελβετικό όμιλο Emil Frey Group προχώρησε η Mercedes-Benz Hellas, αλλάζοντας σελίδα στην πολύχρονη παρουσία της στη χώρα μας. Στο τσακ τη χάσαμε!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει