Ανανέωσε με Κοζανίδη και Γιακουμάκη

221

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους προπονητές Θανάση Κοζανίδη και Μανώλη Γιακουμάκη προχώρησε η ακαδημία του Γιούχτα, ενώ ανακοίνωσε και την προσθήκη του Σταύρου Μαυράκη στο προπονητικό τιμ. Παράλληλα, πρόθεση της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί και ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο Youth League, ενώ για την περίοδο των εγγραφών της νέας σεζόν, προσανατολίζονται για την έναρξή τους πιθανότατα στις 29 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Αρχανών: «Στους ρυθμούς των εξελίξεων στην ομάδα των Αρχανών, και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γιούχτα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους προπονητές κ.κ. Θανάση Κοζανίδη και Μανώλη Γιακουμάκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γιούχτα  και τον κ. Σταύρο Μαυράκη που θα βοηθήσει και αυτός, με την εμπειρία του και την αγάπη του για το Σωματείο μας, την προπονητική μας ομάδα.

Ο Αρχανιώτης στην καταγωγή coach που πρόσφατα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες της Αθήνας από το 2007 και ενδεικτικά αναφέρουμε στο Περιστέρι, το Κορωπί FC, τον Αίαντα Παλλήνης, την ΑΕΚ FUTSAL, τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Καλλιθέα, τον Αχαρναϊκό, τον Ηνίοχο futsal κλπ. Οι προπονητές των Ακαδημιών με την εγνωσμένη εμπειρία τους όπως και στην περίοδο που έληξε έτσι και στην επόμενη από τον Σεπτέμβρη θα είναι δίπλα στα παιδιά του Γιούχτα  για τις προπονήσεις, τους αγώνες αλλά κυρίως και για την διαπαιδαγώγησή τους, την ανάπτυξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος και της άμιλλας μεταξύ τους.

Η Διοίκηση της Ομάδας και των Ακαδημιών, χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας με τους 2 καταξιωμένους προπονητές μας και την προσθήκη του νέου προπονητή, και θα είμαστε και φέτος δίπλα σε όλους, προπονητές, παιδιά και γονείς σε ότι χρειαστούν αλλά και για να θέσουμε όλοι μαζί τους στόχους για την επόμενη περίοδο. Πρόθεση της Διοίκησης είναι να δημιουργηθεί και ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο Youth League, το αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα προκηρύξει η Ε.Π.Σ.Η. σε συνεργασία με φορείς όπως η Περιφέρεια Κρήτης, για την νέα σεζόν. Για την περίοδο των εγγραφών της νέας σεζόν, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αλλά οι ιθύνοντες προσανατολίζονται για την έναρξή τους περί τις 29 Αυγούστου ώστε από τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και η προετοιμασία για τους αγώνες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει