Ξεκινούν σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

224

Με κύριο θέμα τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής σεζόν, συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, μετά και  τη νέα παράταση που δόθηκε για την ένταξη των σωματείων στο Μητρώο της ΓΓΑ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κουτεντάκης ανέλυσε τα δεδομένα για τα νέα πρωταθλήματα Α1, Α2 και Β’ Κατηγορίας ενώ οριστικά αποφασίστηκε ότι δε θα γίνει ούτε φέτος πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και τυχόν νέες ομάδες, θα ενταχθούν στη Β’ ΕΠΣΗ.

«Έγινε συζήτηση γύρω από τις νέες διοργανώσεις και τις επόμενες μέρες θα συνταχθεί η προκήρυξη των πρωταθλημάτων που θα είναι έτοιμη στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Αυγούστου. Στην προκήρυξη θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία για τα πρωταθλήματα (αριθμός ομάδων, συγκρότηση ομίλων, δομή διοργανώσεων, άνοδος-υποβιβασμός σε κάθε κατηγορία, ηλικιακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών κ.λπ.)», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ώστε από σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου

να ξεκινήσει η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής όλων των ομάδων στα νέα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις θα κατατίθενται στην ΕΠΣΗ τις εξής προθεσμίες:

Α1 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου-  5 Σεπτεμβρίου.

Α2 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου.

Β’ Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου.

«Το παράβολο συμμετοχής σε Α1 και Α2 είναι 230 ευρώ και  στη Β’ κατηγορία 180 ευρώ. Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗ για τη  Γ’ Εθνική είναι 70 ευρώ, για Α1 και Α2 ΕΠΣΗ είναι 50 ευρώ  και για τη Β’ Κατηγορία 30 ευρώ.

Η ετήσια συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών (Γ’ Εθνικής) είναι 75 ευρώ και στην Α1-Α2-Β’ Κατηγορία 30 ευρώ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΠΣΗ.

Σε χθεσινά φιλικά σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: ΠΑΟΚ – Ασίτες 1-1, Ρούβας- Φαιστός 3-0, Ρωμανός-ΑΕΚ 1-2, Βόνη-Δειλινά 4-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει