Χρηματοδοτήσεις στο Μαλεβίζι

185

Την έγκριση των χρηματοδοτήσεων για όλες τις προτάσεις που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής έχει επιτύχει ο Δήμος Μαλεβιζίου, μέσα από το Πράσινο Ταμείο.

Με την πρόσφατη απόφαση του Ταμείου να εγκρίνει την πρόταση του Μαλεβιζίου για την ανάπλαση της Πλατείας Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στην Τύλισο, έργο κόστους 750.000 ευρώ, πλέον ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που έχει καταφέρει να εντάξει το Μαλεβίζι μέσα σε ένα χρόνο στο Ταμείο ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ. «Γίνεται και είμαστε περήφανοι γι’αυτό.

Με κλειδί τη σκληρή και συστηματική δουλειά, διεκδικούμε και πετυχαίνουμε στο 100% εγκρίσεις ανταγωνιστικών χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομών και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής», ανέφερε ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, τονίζοντας: «Δουλεύουμε προγραμματίζοντας και ωριμάζοντας νέες προτάσεις για υποδομές και αξιοποιούμε αποτελεσματικά όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Όχι τυχαία. Με σοβαρό σχεδιασμό και ξεκάθαρους στόχους. Με επιμονή και συνεχή προσπάθεια. Και φυσικά με το πάθος και το μεράκι των στελεχών μας. Η θετική αποτίμηση της προσπάθειας όλων μας είναι η επιβράβευση, ότι έχουμε επιλέξει τον σωστό δρόμο. Για το Μαλεβίζι που λειτουργεί ως καταλύτης στο μέλλον».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει