Το επικριτικό σχόλιο

287

Ο Πασπάτης μπήκε ξανά δυναμικά στα πολιτικά και επικρίνει την αλλαγή συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚ! Με ένα σχόλιό του- παρέμβαση στο Facebook ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Πασπάτης παίρνει θέση στις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο γιατρός  κάνει αναφορά στην αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ που όπως λέει του θυμίζει τη ρητορική του ‘80 και κατακρίνει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη πως κινείται σε ένα τόξο διχαστικού και πιθανά τοξικού κλίματος. Ο Πασπάτης μιλά για το δίλημμα λαϊκισμού – αντιλαϊκισμού και ζητεί από το ΠΑΣΟΚ να μην επιτρέψει την παλινδρόμηση της πολιτικής σε νέο στίβο αρνητισμού

«Η Ελλάδα το 2022 έχει χαράξει μια νέα πορεία, αφήνοντας πίσω την σκοτεινή αυτή περίοδο. Διεθνής αναγνώριση και εθνική αυτοπεποίθηση διακρίνουν την παρουσία της Ελλάδας σήμερα, στοιχεία που χτίζονται δύσκολα αλλά πλήττονται εύκολα. Η Ελλάδα του 2022 προσπαθεί να αναπτύξει την πραγματική παραγωγή και να μειωθεί το ποσοστό των πολιτών που ζουν από επιδόματα. Η ανάπτυξη μιας πραγματικά ανταγωνιστικής και εξωστρεφούς οικονομίας θα βελτιώσει σημαντικά και τη λειτουργία του κράτους. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης καίριος και απαραίτητος, ο χαρακτήρας της όμως κομβικός για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχει ευθύνη να μην επιτρέψει την παλινδρόμηση της πολιτικής σε ένα νέο στίβο αρνητισμού, αλλά να συμβάλει γόνιμα στην προοπτική της χώρας» αναφέρει και καταλήγει:

«Είναι παραπάνω από προφανές ότι για οτιδήποτε αφορά την υπόθεση των “επισυνδέσεων” και τη λειτουργία της ΕΥΠ, απαιτείται να χυθεί άπλετο φως από όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα, καθώς και να αναληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για θεσμικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη εξαγγελθεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει