Οδηγούσε μεθυσμένη έχοντας μέσα και τα παιδιά της

378

Σε κίνδυνο έθεσε τα παιδιά και τον ίδιο της τον εαυτό μια γυναίκα ηλικίας 36 ετών από τη Λετονία, η οποία έπιασε το τιμόνι υπό την επήρεια μέθης. Η υπόθεση που προβληματίζει αστυνομικούς της τροχαίας και της ΔΙΑΣ που την εντόπισαν εκτυλίχθηκε σε Αρχάνες και Ηράκλειο.

Η 36χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει με μία φίλη της και τα παιδιά της για φαγητό το βράδυ του 15αυγουστου σε ταβέρνα των Αρχανών, όπου φέρεται να κατανάλωσε  μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και συγκεκριμένα ούζο, όπως φέρεται να είπε η ίδια στις Αρχές.

Λίγο αργότερα, η 36χρονη γυναίκα πήρε τα παιδιά της με το αυτοκίνητο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μαζί της, είχε τον 12χρονο γιο της, ένα κοριτσάκι κι ένα ακόμη αγοράκι μικρότερης ηλικίας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη είχε προορισμό της το σπίτι της που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Η μητέρα των παιδιών κατά την επιστροφή της στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε μια στάση όπου εκεί την είδαν περίοικοι και άμεσα ενημέρωσαν ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ξεκινώντας από τις Αρχάνες, έχασε το δρόμο, ενώ σε όλη τη διαδρομή διαπληκτιζόταν με τα παιδιά της επειδή της έκαναν παρατηρήσεις που οδηγεί μεθυσμένη. «Μάλιστα, κάποια στιγμή σταμάτησε το αυτοκίνητό της λέγοντας στο μεγαλύτερης ηλικίας παιδί της εάν θέλει εκείνο να οδηγήσει» είπε στην «Π» αστυνομική πηγή.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο 12χρονος γιος της είχε αντιληφθεί πως η μητέρα του δεν ήταν σε θέση για να οδηγήσει και ειδοποίησε τον πατέρα του. Ο ανήλικος προσπαθούσε να της αλλάξει γνώμη, λέγοντας ότι θα την τραβήξει βίντεο για να δει και η ίδια σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλα εκείνη συνέχισε την οδήγηση.

Την 36χρονη εντόπισαν οι αστυνομικοί ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημα της λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Αθηνών και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση αλλά και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα μικρά παιδιά έφυγαν από το σημείο με τον πατέρα τους. Και στις δύο μετρήσεις που της έγιναν προέκυψε ότι είχε καταναλώσει διπλάσια ποσότητα αλκοόλ από όσο επιτρέπεται. Η 36χρονη δικάστηκε και καταδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει