«Στόχος να βελτιωνόμαστε…»

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ 0-0 ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕ ΑΟΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

262

«Παίξαμε με μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά ούτε αυτή ούτε κι εμείς είμαστε ακόμα έτοιμοι. Θέλουμε δουλειά, στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να μην έχουμε τραυματισμούς. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου ήταν συγκυριακό ότι δεν σκοράραμε και ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Τα νέα παιδιά θα είναι απόλυτα έτοιμα από του χρόνου»

Αυτά δήλωσε ο Γιάννης Χατζησεβαστός μετά το φιλικό 0-0 με τον ΑΟΑΝ το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο. Ο Ηρακλειώτης τεχνικός του Πόρου είδε την ομάδα του να στέκεται καλά και ανταγωνιστικά παρότι είναι ακόμα ουσιαστικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Το παιχνίδι, το οποίο ήταν διάρκειας 80΄,  έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα αλλά συγκυριακά όπως είπε και ο κ. Χατζησεβαστός καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και γενικά άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια.

Για τους γηπεδούχους κοντά το γκολ έφτασαν οι Δολαψάκης (20’), Κουτούζος (70’) και για τον Πόρο οι Πήλιος (25’), Φρόκου (47’), Μαγάκης (57’)

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Μηνάς, Ντατίδης, Τζιλάι, Παπαδόπουλος, Νοκάι. Έπαιξαν και οι:  Μποτέ, Κασσωτάκης,  Χύσι, Κουτούζος, Πλουσής, Μπαράτα

ΠΟΡΟΣ: Γκογκόσης, Παπαδομιχέλακης, Αγριμάκης, Νάκας, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Πήλιος, Μεταξάκης, Αυγουστάκης, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης. Έπαιξαν και οι: Φρόκου, Αρχοντάκης, Ζαφείρης, Κομνηνός, Μαγάκης, Μέμμος, Μεχμετάι, Ξυλούρης, Ριζάκης, Νίκενσον και Ζούζουλας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει