Προσγείωση για τον ΠΟΑ…

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΤΟΥ ΟΦΗ (2-2)

362

Μετά από δυο νίκες ο ΠΟΑ συνέχισε με ισοπαλία  στα φιλικά προετοιμασίας του, παραχωρώντας 2-2  στην Κ19 του ΟΦΗ (φωτό) στο Ατσαλένιο σε ένα παιχνίδι που όπως δείχνει και το σκορ ήταν ανοικτό και πρόσφερε γκολ και θέαμα. Η Κ-19 του ΟΦΗ προηγήθηκε στο 39’ με τον Θεοδοσουλάκη. Ο  ΠΟΑ ισοφάρισε  στο 56’ με τον Σφυρογιαννάκη και αφού προηγουμένως στο 47’ ο Καιμακαμούδης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Οι πιτσιρικάδες του ΟΦΗ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με  τον Μάρα στο 60’, αλλά  ο ΠΟΑ ισοφάρισε  ξανά με τον Σφυρογιαννάκη για το τελικό 2-2.

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Νάτος, Βασιλάκης, Λουμπάκης, Νηστικάκης, Βοριάς, Μπέης, Σκουλάς, Φίλιπ, Καιμακαμούδης, Σφυρογιαννάκης. Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης Μ. Δαμιανάκης, Χαρίτος, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου, Γιακουμάκης, Γωνιανάκης

ΟΦΗ Κ19: Καλαφάτης, Καραντινός, Σαλούστρος, Χότζα, Χνάρης, Σημαντιράκης, Φαιτακης, Ζαχαριουδάκης, Μάρα, Φανουράκης, Θεοδωσουλάκης. Έπαιξαν και οι: Μακράκης, Ρολάκης, Γεωργαλής, Σωμαράκης, Αδαμάκης, Μιράσι.

Με γκολ του Κουράκη, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Δαμάστα στο γήπεδό της, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Εξάλλου η Δαμάστα πραγματοποίησε άλλες δύο μεταγραφές, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που ανήκαν στον ΟΦΑΜ. Ο λόγος για τον Μηνά Δεληγιαννάκη και τον Μάνο Στρατηγάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει