Τεστ με… άρωμα πρωταθλήματος για Πόρο

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΟΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ-ΠΟΡΟΣ(Η) ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

301

Το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει ο Πόρος σήμερα στις 17:45 με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο. Μετά τη νίκη με 4-2 επί της Κ-19 του ΟΦΗ ο πήχης της δυσκολίας για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ανεβαίνει καθώς αντιμετωπίζει ένα αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας και αυτό θα είναι και ένα τεστ σε συνθήκες πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Πόρου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση εκτός από τους τραυματίες Μαυρή και Μέμμο. Ο κ. Χατζησεβαστός αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

Κατά τα άλλα το φως της δημοσιότητας είδαν οι κάρτες διαρκείας του Πόρου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Πόρου θα βρίσκεται για μια ακόμα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι ιθύνοντες του σωματείου δημοσιοποίησαν την κάρτα διαρκείας με το σλόγκαν «ΠΟΡΟΣ(Η)». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνουν γνωστές με νέα ανακοίνωση της διοίκησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έτοιμες οι κάρτες της νέας περιόδου 2022 – 2023 για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι θ’ απολαμβάνουν τον Πόρο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική! ΠΟΡΟΣ(Η)… διαρκείας!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της καινούργας σεζόν θα γίνουν γνωστές από τη διοίκηση το επόμενο διάστημα. Έσω έτοιμοι».

Εξάλλου ο  Πόρος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τους τέσσερις αρχηγούς του για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αρχηγοί του είναι οι Άγγελος Καστελλιανάκης, Μπάμπης Πήλιος, Δημήτρης Ζαφείρης και Μιχάλης Μαγάκης και θα φοράνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει