Παρέμβαση Περάκη

179

Ακολούθησε τοποθέτηση και από τον καθηγητή Αναστάσιο Περάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, τον οποίον δεν γνωρίζω, βρέθηκε στην δημόσια σφαίρα μετεωρικά. Νέος επίκουρος καθηγητής, με συμπαθές βιογραφικό για τα δεδομένα της λυκοφωλιάς της Ιατρικής του ΕΚΠΑ, ανέλαβε ένα έργο πραγματικά δύσκολο.

Μας προσέφερε αξέχαστο υλικό για τρολάρισμα με την διάταξη των θρανίων, άφθονο γέλιο με τις λιγουριτσες του στην πισίνα, και τώρα με θυμώνει. Ούτε η ιδιότητα του ως μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας, ούτε ο δημόσιος ρόλος του, δεν του επιτρέπουν να χαρακτηρίζει συλλήβδην και χωρίς το πραγματικό θάρρος να τους κατονομάσει, ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσπάθησαν και προσπαθούν να προσφέρουν στο θέμα της πανδημίας.

Ειδικά αυτούς που δεν περιμένανε τον κορονοϊό για να κάνουν «καριέρα» ούτε επιστημονική ούτε πολιτική.  Ο Γιώργος Παυλακης δεν χρειάζεται δικηγόρους φυσικά, και η παρέμβαση μου είναι περιττή.

Η διαφωνία μου με τις θέσεις του για μέτρα είναι τόσο δεδομένη όσο και η συμφωνία μας για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Αλλά κάπου έλεος με την κατινιά από τους εκπροσώπους της πλέον δήθεν αριστείας που υπάρχει στο σύμπαν που έχει φωτογραφίσει το James Webb. Αιδώς».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει