Το τελευταίο καλοκαιρινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο ΜΦΙΚ

144

Το τελευταίο καλοκαιρινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα   υλοποιείται για φέτος   στο  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ,με τις Σταυρούλα Χριστοδουλοπούλου και η Τατιανή Ζακολίκου.

Η Ευτέρπη, παρέα με δυο μικρές επιστημόνισσες–κούκλες, συναντά τον γίγαντα, τα ζώα των βουνών, της λίμνης και των σπηλαίων και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν μέσα από την τέχνη και την αγάπη για το περιβάλλον το κοινό μας σπίτι!

Με τη βοήθεια των δύο παιδαγωγών, της Σταυρούλας και της Τατιανής, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τη δική τους παράσταση, με σκηνές τους χώρους του μουσείου, εξιστορώντας με τον πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό τρόπο των παιδιών, το δικό τους οικολογικό παραμύθι!

Το πρόγραμμα «Stand up… for nature! μια οικολογική παράσταση» ενθαρρύνει τη διερευνητική μάθηση, την προσωπική έκφραση και τη συνεργασία μέσα από το εκπαιδευτικό δράμα, την κατασκευή μουσικών οργάνων -από υλικά επαναχρησιμοποίησης- και το τραγούδι!

Η επιστήμη, το θέατρο και η μουσική συναντώνται σε αυτό το καινούριο εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης με σκοπό τη γνωριμία των μικρών μας φίλων με τα ποικίλα οικοσυστήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η σύμπραξη αυτή, τέχνης και επιστήμης, θα καταλήξει σε μία μεταφερόμενη πρωτότυπη παράσταση από οικοσύστημα σε οικοσύστημα!

Πληροφορίες

Απευθύνεται σε μαθητές Α ́ έως Δ ́ Δημοτικού

Εβδομάδα υλοποίησης : 5-9 Σεπτεμβρίου.

(στην περίπτωση αυξημένης ζήτησης το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και στις 29/8 – 2/9)

Ώρες: 09:00 -15:00. Τιμή Συμμετοχής: 90 € ανά παιδί.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2810 393630.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει