Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στήριξη… διαρκείας ζητά η Αναγέννηση

229

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της Αναγέννησης ενόψει της νέας ιστορικής σεζόν για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στη Γ’ Εθνική μπάσκετ.

Το κόστος τους είναι 40 ευρώ και η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο να ανταποκριθεί, ποντάροντας και στις εντυπωσιακές για τα δεδομένα της κατηγορίας, μεταγραφικές κινήσεις που έχει ήδη κάνει (Ραζής, Κουρέπης).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Κρήτης:

«Με τη βοήθεια όλων εσάς την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα θαύμα επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας.

Οι αντίξοες συνθήκες μετά τον καταστροφικό σεισμό, δεν κατάφεραν να γκρεμίσουν την προσπάθεια όλων όσων έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε η Αναγέννηση BC να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε πρωτάθλημα εθνικών κατηγοριών και να εκπροσωπήσει την κοινωνία του Αρκαλοχωρίου και γενικότερα τον νόμο Ηρακλείου και ολόκληρο το νησί, σε περιοχές ανά το πανελλήνιο.

Καλούμε όλους εσάς που στηρίξατε την ομάδα μας όλη τη χρονιά και καταφέραμε να γεμίζουμε το κλειστό γήπεδο Αρκαλοχωρίου, αλλά και όλους τους νέους φίλους που κέρδισε η ομάδα μας στο προηγούμενο έτος, να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, προμηθεύοντας εισιτήριο διαρκείας».

Τα επιλεγμένα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, είναι:

Αρκαλοχώρι

Foinikes all day bar, Daily dose espresso room, Κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου

Ηράκλειο

Energy Sport Vertoudos (Πλ. Καλλεργών 9), Block 62

(Λ. 62 Μαρτύρων 146), Baseline business & life services

(Γεωργίου Γεωργιάδου 11 )

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση των διαρκείας στο τηλ.: 693 822212.

 

Στις 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ και του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει