ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΑΝΕΚ LINES: Γινόμαστε μια ομάδα στο ταξίδι της ζωής

239

Η ΑΝΕΚ LINES, με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» & το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στα Χανιά, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, από τις 9.00 έως τις 14.00.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών.

Οι πάγιες ανάγκες σε αίμα, που είναι αυξημένες όλο το χρόνο, (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις) μεγαλώνουν, ακόμα, περισσότερο το καλοκαίρι (τροχαία ατυχήματα κλπ), καταδεικνύοντας την αξεπέραστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σημειώνουμε ότι η αιμοδοσία είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.

Στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας ΑΝΕΚ LINES στα Χανιά

Μόλις 10 λεπτά που μπορεί να “μην είναι …τίποτα” για τον αιμοδότη, συχνά όμως αποδεικνύονται “τα …πάντα” για τον αποδέκτη!

Για ακόμα μια φορά, ο δημοφιλής σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Intigoview στηρίζουν την κοινωνική αυτή δράση μέσω του τηλεοπτικού spot της αιμοδοσίας που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς και το οποίο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link    https://vimeo.com/738181859/08e8d1e63a 

Κατά την διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της Covid-19.

Η ANEK LINES συνεχίζει υπεύθυνα την έμπρακτη προσφορά της στον Άνθρωπο και την Κοινωνία μέσα από ουσιαστικές δράσεις για τις ανάγκες του τόπου μας.

Την Τετάρτη 17/8, στα γραφεία της ΑΝΕΚ, όλοι μαζί γινόμαστε #miaomada για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη στο ταξίδι της ζωής.

Σας περιμένουμε!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει