Κεραμιδάς: «Κάθε μέρα να είμαστε σε εγρήγορση»

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

169

Την τεράστια ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας Νεανίδων μετά το 2 στα 2, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς: «Η νίκη επί της Τσεχίας ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και κυρίως από τον τρόπο που έγινε.

Ήμασταν πίσω 16 πόντους και η αντίπαλος έδειχνε ανώτερη. Με την πάροδο του χρόνου και τις ψυχικές δυνάμεις που βρήκαμε, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε. Ίσως αυτή η νίκη σημαίνει ότι αποφύγαμε τις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου μας, άρα θα παίξουμε στο χιαστί με ομάδες που δε θα είναι στις πρώτες θέσεις. Το ευρωπαϊκό κρίνεται στις διασταυρώ-

σεις», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο:

«Δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε άλλο. Υπάρχει ο αγώνας με το Βέλγιο και πρέπει να προετοιμαστούμε. Πρέπει να είμαστε κάθε μέρα σε εγρήγορση. Με νίκη σιγουρεύουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Άτυχη στάθηκε στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου του αγώνα με τη Λετονία η Μαρκέλλα Σταμούλου, η οποία τραυματίστηκε στο γόνατο και δε συνέχισε. Από την κλινική εξέταση που έγινε, φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα, ωστόσο η αθλήτρια θα υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο και μαγνητική. Οι συμπαίκτριές της πάντως στην Εθνική, της αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει