Κοιμάσαι προϊστάμενος και ξυπνάς… «καθαρίστρια»

2,963

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη ότι στο Βενιζέλειο συμβαίνουν πολλά και διάφορα, που απαξιώνουν το ίδιο το νοσοκομείο και τους ανθρώπους του.

Τώρα πλέον τα γράφουν και φόρα παρτίδα στο Facebook στελέχη της Ν.Δ., όπως ο γραμματέας της Ένωσης  εργαζομένων του νοσοκομείου Τ. Θαλερίτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δε μπορεί να κοιμάσαι προϊστάμενος και το πρωί να έχεις αλλαχθεί χωρίς αιτιολόγηση. Δε μπορεί εν μια νυκτή να γίνεσαι τομεάρχης προϊστάμενος ή και αστροναύτης!!

Δε μπορεί να γίνονται αλλαγές προσωπικού και προϊσταμένων χωρίς αιτιολόγηση! Σε πρακτικές άλλων εποχών δε μπορεί παρά να είμαστε απέναντι. Τα δικά μας παιδιά είναι όλοι οι εργαζόμενοι και τα μοναδικά χρώματα που αναγνωρίζουμε είναι αυτά των νοσηλευτικών στολών. Επίσης, έχουμε καθήκον να ζητήσουμε επιτακτικά την ενεργοποίηση των υπηρεσιακών συμβουλίων για κρίσεις με τους εκλεγμένους εκπροσώπους να είναι ανεξάρτητοι και με γνώση της αποστολής τους και όχι εξαρτημένοι από υποσχετικές προς εξαργύρωση ανάλογα τη διαγωγή τους»!

Έτσι λειτουργεί η διοίκηση στο νοσοκομείο;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει