ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ: Δίνουν αύριο φιλικό παιχνίδι στο Μελιδόνι

246

Ένας ξεχωριστός αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Μελιδόνι, εκεί όπου παλιές δόξες του ποδοσφαίρου θα ξαναφορέσουν τα παπούτσια τους, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Η ομάδα Παλαιμάχων του Μελιδονίου θα φιλοξενήσει την ομάδα Παλαιμάχων του ΟΦΗ, σε μία αναμέτρηση που θα γίνει εις μνήμην του Αντώνη Μαθιούδη, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Μελιδονίου και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 8 Αυγούστου του 1998.

Η οικογένειά του παραχώρησε μέρος της έκτασης που δημιουργήθηκε το γήπεδο του Μελιδονίου και οι παλιοί του συμπαίκτες, τιμούν κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου τη μνήμη του με ένα φιλικό παιχνίδι. Η σέντρα του αγώνα στο γήπεδο Μελιδονίου θα γίνει στις 6 το απόγευμα και θα ακολουθήσει τραπέζι στους προσκεκλημένους και στην ομάδα των Παλαίμαχων ΟΦΗ. Παράλληλα, θα τιμηθούν ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της περιοχής και συγκεκριμένα οι προπονητές Γιάννης Πετράκης, Λευτέρης Πουπάκης, που κατάγονται από την περιοχή, ο παλαίμαχος διαιτητής Μανόλης Καλαϊτζάκης καθώς και ο αείμνηστος πρόεδρος του Μελιδονίου Δημήτρης Μαστοροκωνσταντάκης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Μέχρι 17 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχής

Το Κύπελλο Ελλάδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου, με την πρώτη φάση, ωστόσο οι εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα στις εθνικές κατηγορίες, επηρεάζουν κάπως τα δεδομένα.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, να δοθεί παράταση στη δήλωση συμμετοχών του Κυπέλλου έως τις 17 Αυγούστου. Η παράταση αφορά κυρίως τις ομάδες που βρίσκονται… μετέωρες και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Η κλήρωση της α’ φάσης του θεσμού, στην οποία θα συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ, θα γίνει στις 19 Αυγούστου, καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 31/8.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει