Ο ΠΟΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Κ-19 ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΙΚΑΡΙΟ: Σπάει τη… μονοτονία με το πρώτο φιλικό

173

Πώς και πώς περιμένουν στον Πόρο το αυριανό πρώτο φιλικό με την Κ-19 του ΟΦΗ για να σπάσει η… μονοτονία των προπονήσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας των Ανατολικών προαστείων συνεχίζεται για 2η εβδομάδα και πλέον έχει περάσει στο στάδιο των διπλών προπονήσεων. Αύριο Σάββατο έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Κ-19 του ΟΦΗ το οποίο θα διεξαχθεί στο Ικάριο με ώρα έναρξης-εκτός απροόπτου-στις 18:00.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες να ξεφύγουν για λίγο από την ρουτίνα των προπονήσεων και για τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χατζησεβαστό να πάρει και σε παιχνίδι έστω και φιλικό μια πρώτη γεύση από τους παίκτες του και από αυτά που θέλει να δει τη νέα σεζόν.

Πάντως να σημειωθεί ότι μεταγραφικά ο Πόρος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις κινήσεις του. Θέλει ακόμα ένα έμπειρο κεντρικό αμυντικό και ένα επιθετικό για να πλαισιώσει τον Καστελλιανάκη.

Αγωνιστικά, ο κ. Χατζησεβαστός είδε τους των Πήλιο και Μέμμο,  να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα έχοντας  τους τραυματισμούς τους. Το αν θα αγνιστούν στο αυριανό φιλικό τεστ θα το κρίνει ο προπονητής τους όπως και για τον Νάκα που είχε ένα μικροτραυματισμό που δεν εμπνέει όμως ανησυχία.

Στις προπονήσεις μετέχει κανονικά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Ουζούνογλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει