Και τυπικά παρελθόν ο κρητικός όμιλος

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΓΙΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ

170

Η Γ’ Εθνική έχει τεθεί σε αναμονή, λόγω των δικαστικών αποφάσεων που έχουν επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη σεζόν, ενώ παραμένει μια εκκρεμότητα.

Ωστόσο η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε αποφάσεις, δίνοντας το πλαίσιο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αρχικά αποφάσισε να δώσει παράταση στη δήλωση συμμετοχής των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα, έως 22 Αυγούστου.

Η κλήρωση της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου,  ενώ η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφασίστηκε για τις  25/9.

Πάντως, ο τρόπος διεξαγωγής δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι 76 ομάδες, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά ίσως δεν δηλώσουν όλες, θα χωριστούν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτό σημαίνει ότι οριστικά εγκαταλείπεται κάθε σκέψη για δημιουργία κρητικού ομίλου. Οι τέσσερις πρωταθλητές θα προβιβάζονται  απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Σούπερ Λιγκ  2, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται θα καθοριστεί μόλις «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν. Παράλληλα, αποφασίστηκε να αρθεί ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στη Γ’ Εθνική, που ήταν έως 28 ετών, ενώ θα επιτρέπεται να δηλώνονται 5 ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει