Διήμερο με δυνατές μάχες στην άμμο

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ19

179

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ολοκληρώνεται αυτό το σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19 στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.

Μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή του πιο διαδεδομένου αθλήματος της άμμου, όπου τα κορυφαία δίδυμα σε αυτές τις ηλικίες, θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν τους Πανελλήνιους τίτλους.

Συνδιοργανωτές του K19 Juniors Finals μαζί με την ΕΟΠΕ, είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η ΕΣΠΕΚ και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, με τη διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Σάββατο στις 9πμ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή όπου στις 5μμ θα διεξαχθεί ο τελικός των κοριτσιών για να ακολουθήσει στις 5:45μμ ο τελικός των αγοριών.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals και ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τζούνιορς που προηγήθηκαν.

Στο Karteros Beach Sports Center θα βρεθούν 31 ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και συγκεκριμένα από Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πρέβεζα, Αλεξανδρούπολη, Κεντρική Μακεδονία, Πάτρα, Κεφαλονιά, Ρέθυμνο, Κω, Βόλο, Τρίκαλα και Ηράκλειο. Η Κρήτη συνολικά εκπροσωπείται από 6 ομάδες.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φιλοξενούμε στο Ηράκλειο την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley  K19, καθώς είναι ένα  Ολυμπιακό άθλημα που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στο νησί μας. Μεγάλος αριθμός αθλητριών και αθλητών ασχολούνται ενεργά με αυτό καταλαμβάνοντας διαχρονικά υψηλές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και στους αθλητές και καλούμε μικρούς και μεγάλους να υποστηρίξουν με την παρουσία τους τις προσπάθειές τους», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης στις δηλώσεις του για το πρωτάθλημα.

Ο εκπρόσωπος του υφυπουργού Αθλητισμού Μιχάλης Αλεφαντινός, μετέφερε τον χαιρετισμό του κ. Αυγενάκη:

«Το Beach Volley είναι, αδιαμφισβήτητα, ο βασιλιάς των αθλημάτων της άμμου. Οι υπερσύγχρονες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν ακόμα ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2022 Beach Volley K19».

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ Ανδρέας Γιαννόπουλος, τόνισε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και τεράστια χαρά, να φιλοξενούμε την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley Κ19 στις όμορφες και ταυτόχρονα μοντέρνες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Υποδεχόμαστε εδώ στην Κρήτη, ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας».

Τέλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νίκος Νταμπακάκης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Μαρία Παπαδάκη και Νίκη Χατζηπαππά, δήλωσαν: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Juniors ολοκληρώνεται στο Ηράκλειο, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19, στις νέες και εντυπωσιακές μας εγκαταστάσεις. Σας περιμένουμε όλους εκεί, για ένα μοναδικό Αυγουστιάτικο διήμερο με μουσική και δυνατές μάχες στην άμμο».

Με την ολοκλήρωση του Agios Nikolaos Finals και την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2022, η ΕΟΠΕ ευχαρίστησε λους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Συγκεκριμένα τον συνδιοργανωτή Δήμο Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό και τον πρόεδρο Χάρη Αλεξάκη, την Περιφέρεια Κρήτης για την έμπρακτη υποστήριξή της, την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Φαρσάρη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο Μιχάλη Γαρεφαλάκη, τους γιατρούς, τον Ερυθρό Σταυρό, τους υγειονομικούς, τους εθελοντές και τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό από το 2017 μέχρι σήμερα.

 

Οι 15 ομάδες αγοριών

Αστρινάκης/Σπιταδάκης

Καλιόζης/Καρδούλιας

Κεσκίνης/Κοντοστάθης

Γιαννόπουλος/Παπανικολάου

Παξιμαδάκης/Πηλίτσης

Πετρόπουλος/Σπύρου

Βένιος/Καρύκας

Μηλιώνης/Ρέγκλης

Γκουβάκης/Φουμάκης

Γαλιάκης Ι./Απλαδάς

Γεροβασίλης/Θανόπουλος

Γεωργιάδης/Ρουμελιώτης

Ιντρισλάρι/Παπαϊωάννου

Καραμανίδης/Σταυρόπουλος

Δασκαλάκης/Σφακιανάκης

 

Οι 16 ομάδες κοριτσιών

Φανιουδάκη Ελ./Φανιουδάκη Ν.

Γκιζέττη/Πιτσιγκώνη

Παρίση/Πατακιάρα

Μόκαλη Γ./Μόκαλη Δ.

Κατέρη/Κοντακιώτη

Βασιλειάδου/Ζεϊμπέκη

Κατσιμήγα/Κούρκουλου

Γιαλαμά/Μιχαηλίδου

Κοντζεδάκη/Φετφατζή

Κοντούδη/Αναγνωστοπούλου

Καλουτσάκη/Ματαλλιωτάκη

Κουκουδίτσκα/Λιόφτη

Πιτσούλη/Πρινιωτάκη

Γκίκα/Θαρρενάκη

Καραδήμητρα/Σκουλούδη

Αυγουστάτου/Λούκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει