Άλλο ένα σχολικό γήπεδο παρέδωσε η ΔΕΠΑΝΑΛ

194

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του πεπαλαιωμένου γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ του 11ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κατασκευών και Αυτεπιστασίας της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Οι εργασίες περιλάμβαναν την πλήρη αποκατάσταση του γηπέδου, με την αφαίρεση των σαθρών υλικών, καθαρισμούς, αποκατάσταση με επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα, βαψίματα, κλπ, και εκτελέστηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο αφήνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα το χαίρονται οι μαθητές του σχολείου.

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ένα ακόμη έργο που ανέλαβε και ολοκλήρωσε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κατασκευών και Αυτεπιστασίας ΔΕΠΑΝΑΛ, παραδίδεται σε χρήση.

Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της Δημοτικής Επιχείρησης, που αποδεδειγμένα μπορεί και προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στο έργο και πέτυχαν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει