ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Κορνάρος νέος τεχνικός διευθυντής

176
Νεό πόστο στον Εργοτέλη για τον κ. Κορνάρο

Ο Λευτέρης Κορνάρος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Εργοτέλη. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20 των «κιτρινόμαυρων», αντικαθιστά τον Κώστα Καλπακίδη στο συγκεκριμένο πόστο.

Ο Λευτέρης Κορνάρος ξεκίνησε την προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες από την ομάδα του χωριού του (Τάλως Γαράζου, 2009-2012). Διετέλεσε τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις ακαδημίες του Ερμή Ζωνιανών (2012-2014), στην Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ / ΑΕΚ FC Development Network (2014-18) καθώς και στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο (2018-19). Παράλληλα, τη διετία 2012-14, υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Σουτζή στον Ερμή Ζωνιανών, ενώ επίσης έχει εργαστεί, ως πρώτος προπονητής, στην Α’ ΕΠΣΡ με την ομάδα της ΕΑΠ (2014-18).

Το 2018-19 διετέλεσε προπονητής στην Κ19 της ΠΑΕ Ηρόδοτος ενώ την τελευταία τριετία, ήταν πρώτος προπονητής της ομάδας Κ20 του Εργοτέλη, έχοντας πέρασμα και ως βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα (2019-20). «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Συλλόγου, καθώς για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω αυτή τη θέση. Αποτελεί παράλληλα και μεγάλη ευθύνη η συνέχιση και η ανέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, που έχει εντάξει τον Εργοτέλη ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ ανάδειξης γηγενών ποδοσφαιριστών στη χώρα μας.

Να έχουμε υγεία και η διάθεση για πρόοδο και ανάπτυξη είναι δεδομένη», δήλωσε ο κ. Κορνάρος και εξήρε το έργο του προκατόχου του κ. Καλπακίδη: «Είναι τεράστιο το ηθικό βάρος που μου ανατίθεται, να συνεχίσω το έργο του και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα τόσο για την εισήγηση προς το πρόσωπό μου, όσο και για το χρόνο που έχει ήδη διαθέσει για την απόλυτη ενημέρωση μου στα θέματα που αφορούν την Ακαδημία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει