«Σ’ ευχαριστώ Ελλάδα»

159

Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga», η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές τη χώρα μας.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται (κάπου στο βάθος) να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Ωστόσο, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που βρίσκεται.

Η ηθοποιός είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities της διεθνούς showbiz που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν, μέχρι τώρα,  στην Ελλάδα ήταν η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Ναόμι Γουότς, ο Τζέιμς Φράνκο, η Κιάρα Φεράνι, η Εύα Μέντες, ο Ράιαν Κόσλινγκ, καθώς και ο Έλον Μασκ, όπως διαβάζουμε σε άλλο σχόλιο.

Όλοι τους έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό τους παγκοσμίως, τις ομορφιές της Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει