επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

400

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Αν δροσίσει κιόλας θα είναι ακόμα καλύτερη.

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ πάντως υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά για πόσο; Ο Ιούλιος είναι προ των πυλών.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ αύριο οι βαθμοί των Πανελλαδικών και τελειώνει η πρώτη αγωνία των υποψήφιων. Μέχρι να βγουν οι βάσεις έχουν σχεδόν 1,5 μήνα για ν’ αγχωθούν και πάλι.

ΜΟΝΟ που μπορεί να τον περάσουν στις παραλίες, αν αυτό τούς παρηγορεί…

ΤΟ ΚΑΚΟ είναι ότι αυτοί θα φτιάχνουν μηχανογραφικά και κάποιοι άλλοι θα κάνουν μηχανορραφίες!

POWER Pass, Fuel Pass, αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών… Ε, αφού θα το πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές, ας τολμήσει η κυβέρνηση και για ένα… Travel Pass, μπας και πάμε διακοπές!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ παλιότερα είχε καθιερώσει σε συνεννόηση με τις τράπεζες τα διακοποδάνεια και δεν του βγήκε σε κακό. Μόνο τη χώρα έβλαψε μεσομακροπρόθεσμα…

ΑΠΟ σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση (δεύτερη αναμνηστική) του εμβολίου για την Covid και αφορά στις ηλικίες 30-59.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι διχασμένοι για τη χρησιμότητα της στις παραπάνω ηλικίες και οι πολίτες νευριασμένοι με την ασάφεια και την έλλειψη σοβαρότητας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν λέει κάτι επί της ουσίας και ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Τουρισμού, Β. Κικίλιας, διαπιστώνει ότι οι αφίξεις του φετινού Μαΐου ήταν αυξημένες κατά 3,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

ΓΙΑ ΤΗΝ αύξηση των κρουσμάτων, κανείς δεν λέει κουβέντα…

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ σκέφτεται στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ να βάλει θέμα κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου και θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Αθήνας.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή βέβαια, κάποιος πρέπει να εξηγήσει σε αυτόν τον Στόλτενμπεργκ τι σημαίνει στα μέρη μας  η λαϊκή ρήση «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι»!

ΚΑΙ ΝΑΙ μεν το θάρρος το δίνει αυτός, αλλά το κρεβάτι είναι το δικό μας…

ΔΙΕΘΝΗΣ Ημέρα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, σήμερα. Το έχετε αποδεχτεί ή προσποιείστε; Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, τι λέει;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει