Συνάντηση Λαμπρινού με τον προέδρο της ΚΕΔΕ

147

Όλα τα καίρια θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως η έλλειψη εργαζομένων και η υποχρηματοδότηση των Δήμων, η υποστελέχωση των ΔΕΥΑ, το υψηλό ενεργειακό κόστος που επηρεάζει τα οικονομικά των Δήμων, καθώς και η ανάγκη υλοποίησης νέων έργων με την αξιοποίηση των πόρων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», τέθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Β. Λαμπρινός με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, το γενικό διευθυντή της ΚΕΔΕ Γιάννη Καραγιάννη, τον γενικό γραμματέα της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τη γενική γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο κ. Παπαστεργίου συμφώνησαν ότι οι Δήμοι ενωμένοι οφείλουν να διεκδικήσουν λύσεις για όλα τα παραπάνω από την Πολιτεία.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση μίλησε με πολύ θερμά λόγια τόσο  για το Ηράκλειο που αλλάζει προς το καλύτερο με σημαντικά έργα υποδομών, όσο και συνολικά για την «πολύ ενεργή»  όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτοδιοίκηση της Κρήτης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου από την πλευρά του δήλωσε: «υποδεχτήκαμε με χαρά στο Ηράκλειο τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης, όπου θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τα οποία δεν είναι λίγα.

Ευελπιστούμε ότι μέσα από τη συζήτηση  και με τη συνδρομή  του προεδρείου της ΚΕΔΕ θα προκύψουν προτάσεις και λύσεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει