Συνάντηση Αρναουτάκη με Χατζηχριστοδούλου

185

Με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε χθες ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (στην οποία προεδρεύει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόρδας) και επισκέπτεται την Κρήτη για θέματα που άπτονται της υγιεινής και ασφάλειας στην κρουαζιέρα και τον τουρισμό και σχετίζονται με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη υπάρχει μια πολύ θετική συνεργασία και σε υψηλό επίπεδο με την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Μάλιστα εξήγησε πως θα υπάρχει και ειδική εκπαίδευση υψηλόβαθμου στελέχους της Περιφέρειας Κρήτης σε πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για την υγιεινή και την ασφάλεια της κρουαζιέρας, ενδυναμώνοντας τη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο προϊστάμενος της Δημόσιας Υγείας Κρήτης Μανόλης Λουμπούνης και ο επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντώνης Παπαδάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει