Δράσεις ευαισθητοποίησης κατά των ναρκωτικών σε Άγιο Νικόλαο – Ιεράπετρα

206

Με   σύνθημα «Πάμε μαζί» το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου,  προγραμματίζει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού στην Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο., με αφορμή την  Παγκόσμια  Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Σήμερα  Σάββατο 25 Ιουνίου στις  8:30 το βράδυ, στην Παραλιακή Πλατεία Ιεράπετρας (όπισθεν παλιού Δημαρχείου), θεατρικό δρώμενο από μέλη και εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας, του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΤΙ.Α. Ιεράπετρας, του μέγα χορηγού ψητοπωλείου Special και των επιχειρήσεων Foodsafe Greensafe. Παράλληλα θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία του Μάνου Παπαδάκη και των συνεργατών του Αποστόλη Γιασλακιώτη, Γιάννη Κοντάκη, Πολύδωρο Φρατζεσκάκη και Νίκο Οικονομέα.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις  8:30 το βράδυ, στην Πλαζ ΕΟΤ στον Αγιο Νικόλαο,θεατρικό δρώμενο από τα μέλη και τους εθελοντές του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου με παράλληλη ενημερωτική δράση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο ΠΑΟΔΑΝ.

Μετά το θεατρικό δρώμενο θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργη Μανωλάκη και τους συνεργάτες του Ζαχαρία Σπυριδάκη, Γιάννη Παπατζανή και Μανώλη Καλαϊτζάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θεατρικό δρώμενο που θα παρουσιαστεί και στις δύο πόλεις, είναι αποτέλεσμα θεατρικού εργαστηρίου που στήθηκε και συντονίστηκε με την επιμέλεια της εθελόντριας Ελεάννας Καρανδεινού και πλαισιώνεται μουσικά από τον εθελοντή Γιώργο Τσαγκαράκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει