Χερσόνησος: Παπούτσια σε παιδιά αδύναμων οικογενειών

176

Καρποφόρησε η πρόσκληση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο πλαίσιο της οποίας  μοιράστηκαν παιδικά παπούτσια της εταιρείας TOMS σε 52 παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του δήμου Χερσονήσου, ηλικίας ενός ως δεκαοκτώ ετών.  Η όλη διαδικασία κινήθηκε μέσω της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής και με την αρωγή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χερσονήσου.

Η δράση υλοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που προσέφερε δωρεάν τα καινούργια αυτά παιδικά ζευγάρια παπούτσια και ευχαριστούμε θερμά δημοσίως για την ευγενή δωρεά τους.

Κατά τη διανομή των παπουτσιών TOMS στα ωφελούμενα παιδιά, παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιώργος Μπαγουράκης, η ειδική σύμβουλος Δημάρχου, Μαριάντα Γκολέμη, ο κοινωνικός λειτουργός από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», Γιάννης Ματαλιωτάκης και η εθελόντρια Δώρα Τσίπρα, η υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου, Ελίζα Ιατράκη, και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, Κλέλια Κωνιού, Ανδρέας Βοριζανάκης και Βασιλεία Στιβακτάκη. Ενημερωτικά, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διανέμει και φέτος σε συνεργασία με περισσότερους από 200 φορείς παιδικής προστασίας και δήμους σε όλη την Ελλάδα, 20.820 καινούρια ζευγάρια παπούτσια, ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, η TOMS προσφέρει μέρος των κερδών της για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» κάνει δωρεά καινούρια ζευγάρια παπούτσια για να στηρίξει το έργο της ‘Ένωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει