Με νέες διώξεις απειλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

243

Εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη ενδέχεται να βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήδη προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζορτζίνας, καθώς η δικογραφία για τα αίτια των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της, βρίσκεται, πλέον, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο φάκελος που περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων, που ελήφθησαν το πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, είναι ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων πρωτοδικών κ.κ. Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

Οι δύο λειτουργοί έχουν την εποπτεία της έρευνας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ είναι και αυτοί που έδωσαν την παραγγελία στην Ασφάλεια προκειμένου να ερευνηθεί η κάθε πτυχή της υπόθεσης και να χυθεί άπλετο φως.

Πλέον, οι εισαγγελίες μελετούν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό προτού προχωρήσουν τις επόμενες κινήσεις.

Εκτιμάται ότι, με βάση το νόμο και τη δικονομία, οι δύο εισαγγελείς θα δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσότερων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα ξανά για τη μητέρα των τριών κοριτσιών, καθώς αναμένεται να κληθεί ως ύποπτη και να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας. Η ίδια από την πρώτη στιγμή που έχει αποκαλυφθεί η συγκλονιστική αυτή υπόθεση κρατά σταθερή υπερασπιστική γραμμή, αρνούμενη ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει