Η θεατρική παράσταση «…και Ιουλιέτα» του Άκη Δήμου στην Πρασσά

203

Tον μονόλογο του Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα»,  παρουσιάζει η MoueTTe Theatre Group  στην Πρασσά,  το Σάββατο 25 Ιουνίου ,στις  9:15 το βράδυ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη και Σκηνικό – Κοστούμια Άννας Μαχαιριανάκη. Ερμηνεύει η Σοφία Δερμιτζάκη.

Την εκδήλωση οργανώνει ο Πολιτιστικός και Οικολογικός  Σύλλογος Πρασσάς «Στο πάρκο της γειτονιάς σας»,σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Κρήτης.

Η Ιουλιέτα δεν πέθανε στην αγκαλιά του Ρωμαίου. Δεν τόλμησε να τον ακολουθήσει. Και τώρα ζει εξόριστη στην Ελλάδα, μόνη, 427 χρόνια μετά. Δεν είναι πια 14 ετών, αλλά γερνάει πολύ αργά, ζώντας «το εξαίσιο χάος» που αξιώθηκε, παρακαλώντας μάταια τον Χρόνο να τη συνθλίψει. Κι εμείς ακούμε «το τελευταίο της λαχάνιασμα», όπως αποκαλύπτει ο Άκης Δήμου.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Γιάννης Αναστασάκης , Σκηνικό – Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη, Φωτισμοί: Αντώνης Αλεξάκης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλλα Κουφάκη, Στον ρόλο της Ιουλιέτας, η Σοφία Δερμιτζάκη., Φωτογραφίες: Μάνος Πολιτάκης, Γραφιστική Επιμέλεια: Νίκος Μαργαριτάκης

Είσοδος ελεύθερη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει