επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

324

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Με πολλή ζέστη και τον πρώτο καύσωνα από τον Ιούνιο κιόλας…

ΣΤΙΣ περισσότερες περιοχές της χώρας ο υδράργυρος «φλερτάρει» αλλά και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τους 40 βαθμούς, με τον ευρωπαϊκό καύσωνα που εισέβαλε από την Τρίτη να φέρνει… απότομα το καλοκαίρι.

ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ κατάσταση η Κρήτη αλλά μην φανταστείτε, κάτι 38άρια και πάνω κάτω με λίγες διαφοροποιήσεις.

ΕΝΤΑΞΕΙ, σε λίγο και οι ακρίδες θα μας φαίνονται λίγες. Σε έξαρση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα ασθένειες  που είχαμε αφήσει -σχεδόν οριστικά- στο παρελθόν, και κυρίως από την χρονιά που έκανε την εμφάνισή της η νόσος της Covid-19.

ΚΑΙ ΝΑ λοιπόν που το Υπουργείο Υγείας φαίνεται να υιοθετεί μία πιο δυναμική στάση εξετάζοντας και το ενδεχόμενο της ελεύθερης πρόσβασης στη δεύτερη αναμνηστική δόση όλων των ενηλίκων κάτω των 60 χρόνων στα εμβολιαστικά κέντρα, εφόσον επιθυμούν να θωρακιστούν. To κάνουμε ή δεν το κάνουμε;

ΕΙΔΑ τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Πώς ο Βαρουφάκης έχει…180.000 ευρώ από τόκους. Τι καταθέσεις και μερίσματα έχει;

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: Σαράντα ακίνητα συνολικά το πρωθυπουργικο ζεύγος, τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα και ένα… φορτηγό! Για τα αγροτικά;

ΓΙΑ ΤΗΝ επίθεση εναντίον της κυρίας Αχτσιογλου δεν φτάνει μόνο η καταδίκη. Καλό θα ήταν να μη λέμε τα τρολ… τρολ αλλά σκουλίκια. Και καλό θα ήταν να τα διαγράφουμε.

ΠΡΟΣ το παρόν πάμε πολύ καλά στα τουριστικά έσοδα, καθώς το τουριστικό κύμα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πολύ πιθανό φέτος τα τουριστικά έσοδα της χώρας να προσεγγίσουν τα 20 δισ. € (+10% έναντι του 2019), δηλαδή +3 μονάδες στο ΑΕΠ!

ΜΑΛΙΣΤΑ. Θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και θα βγαίνει Βαρουφάκης και Κουτσούμπας. Ελκυστικό ακούγεται σύντροφε Τσακαλώτο. Εκτός κι αν τρολάρεις…

ΒΡΑΒΕΙΑ λέει για το τραγούδι. Η απόλυτη κατάντια. Έπαιξε ξύλο μέσα στον κόσμο ο άλλος αλλά μετά ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε ζητώντας απλώς μια συγγνώμη (με μια συγγνώμη, συγγνώμη μα δεν γίνονται και θαύματα). Μπράβο στην Έλενα Παπαρίζου που αποχώρησε!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει