ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

205

Α1Στην Χερσόνησο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά ο 20χρονος ακραίος επιθετικός  Μπερνάντο Κομσίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν εξαιτίας της στρατιωτικής του θητείας βρισκόταν στην Ρόδο όπου αγωνίστηκε στην Αέρα Αφάντου Ρόδου στο Α’ τοπικό και κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσων αλλά και την 3η θέση στα πλέι οφ.

  • Κάλεσμα στον μέχρι πρότινος πρόεδρο Κώστα Μπουμπάκη να επιστρέψει και να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας απηύθυνε ο  Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Δευκαλίων Στειακάκης με ανακοίνωσε που εξέδωσε.

Στην  ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Παρά τα όποια επαγγελματικά προβλήματα έχω αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα, έκρινα πως όφειλα και είχα ηθική υποχρέωση να προσπαθήσω να βρω ανθρώπους έτσι ώστε να βγει η ομάδα από αυτό το διοικητικό αδιέξοδο.

Μετά τις τελευταίες επαφές που έκανα εγώ προσωπικά, ούτως ώστε να βρεθεί διέξοδος στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, βρίσκοντας επιφανείς επιχειρηματίες για να βοηθήσουν την ομάδα, κάνω δημόσια έκκληση-πρόσκληση στον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Μπουμάκη, να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας».

  • Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές στην Δαμάστα για την συγκρότηση μιας δυνατής διοίκησης. Η σχετική ενημέρωση τονίζει:

«Μετά από ένα διάστημα συνεχών επαφών και συζητήσεων  για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας βρέθηκαν τελικά τα άτομα που θα την οδηγήσουν την επόμενη περίοδο σε ένα ακόμη όμορφο ταξίδι.

Αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα του χωριού μας έδωσαν το παρών σε αυτή την δύσκολη στιγμή, οπότε ο Α Ο. Δαμάστας θα συμμετέχει για άλλη μια χρονιά (39η) στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου με στόχο να πρωταγωνιστήσει όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., θα τεθούν οι ακριβείς στόχοι και θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022/23».

 

Α2Στην επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο με τον Παύλο Φρέσκο προχώρησε το Λίντο.

Όπως αναφέρει η  ανακοίνωση του Λίντο:  « Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής, αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας της ομάδας μας, καθώς βρίσκεται στο Λίντο από πέντε ετών μέχρι και σήμερα.

  • Τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα φορά και πάλι τη φανέλα του Λίντο, έχοντας αγωνιστεί και στη Δόξα Ηρακλείου, πριν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα. Είναι ενεργό μέλος της Μικτής Κ17 της ΕΠΣ Ηρακλείου και «διαφημίζει» την ακαδημία μας και εκτός Κρήτης».
Μπορεί επίσης να σας αρέσει