Ο Λάμπρου, ο Φελίπε και τα διαρκείας

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ

270

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έχει κάνει ακόμα σεφτέ… στο μεταγραφικό παζάρι ωστόσο οι μηχανές κινούνται στο φουλ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και οι άνθρωποι της ομάδας δρομολογούν τις εξελίξεις έχοντας ως πρώτο στόχο να τελειώνουν με τις εσωτερικές εκκρεμότητες.

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου  ξεκινάει η προετοιμασία με τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και το ερώτημα είναι αν στην πρώτη θα υπάρχουν νέα πρόσωπα ή έστω ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στο ρόστερ αλλά η ομάδα θέλει να τους κρατήσει όπως ο Φελίπε και ο Λάμπρου. Για τον Έλληνα εξτρέμ μάλλον ο ΟΦΗ  θα πρέπει να περιμένει καθώς ο ΠΑΟΚ τον επέλεξε για την προετοιμασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον υπολογίζει. Ο Λάμπρου έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον δικέφαλο του Βορρά αλλά οι δυο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί.

ΦΕΛΙΠΕΩστόσο συμμετέχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λόγω έλλειψης παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ καθώς τα κενά όσων αποχώρησαν δεν έχουν καλυφθεί ακόμα. Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Λάμπρου και εφόσον δεν υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό έχει αρκετές πιθανότητες να τον αποκτήσει. Στην κρητική ομάδα  υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και για τον Λάμπρου και για τον Φελίπε έστω κι αν δεν έχει αυτή τον τελευταίο λόγο για τους δυο παίκτες. Σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο δυο είναι τα δεδομένα: α) ότι δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της η Σπόρτινγκ και β) ότι ο παίκτης δεν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα στην Πορτογαλία.

Και εδώ αν δεν υπάρξει κάτι καλό για τον Φελίπε από άλλη Ευρωπαική ομάδα ο ΟΦΗ με την πρόταση που έχει καταθέσει στην Σπόρτινγκ (300.000 ευρώ) έχει πολλές πιθανότητες να κρατήσει για άλλη μια χρονιά τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να περιμένουν στον ΟΦΗ για να προχωρήσουν και στην ανακοίνωση των διαρκείας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτά έχουν ήδη βγει και είναι θέμα τάιμινγκ να γίνουν γνωστά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει