ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

315

Α1Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Προκόπη Νικολάου ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ.

  • Η ανακοίνωση της ομάδας του Κατσαμπά  αναφέρει: «Η σχέση του με την μπάλα άριστη. Η σχέση του με την ομάδα άψογη. Η σχέση του με την διοίκηση ιδανική. Η σχέση του με την Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ κρατάει χρόνια. Μια σχέση που δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Προκόπη Νικολάου σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».
  • Άλλη μία ανανέωση για την Χερσόνησο η οποία συμφώνησε με τον Στάθη Κριτσωτάκη.  Ο 23χρονος αμυντικός, συναντήθηκε με τους διοικούντες και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν.
  • Μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ του ΠΑΝΟΜ για το μέλλον της ομάδας τη νέα χρονιά.  Στην ομάδα των Μαλίων δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που αναμενόταν με αποτέλεσμα τα πρώτα δύο διοικητικά συμβούλια να μην φέρουν αποτέλεσμα  λόγω έλλειψης απαρτίας. Έτσι η διοίκηση της ομάδας όρισε το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο για την Πέμπτη 23 Ιουνίου προκειμένου να βρεθεί η λύση και να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Γνωστά έγιναν τα ονόματα που θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του ΕΓΟΗ ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ο Δημήτρης Κοροβέζος θα είναι όπως όλα δείχνουν ξανά πρόεδρος αφού είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.

Οι εκλογές του ΕΓΟΗ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 22 Ιουνίου και οι υποψήφιοι είναι”

Υποψήφιος πρόεδρος:

Δημήτρης Κοροβέζος

Υποψήφιοι σύμβουλοι Δ.Σ.:

Ανδρεαδάκης Αναστάσιος, Ευαγγέλου Γιώργος, Ζουμή  Γεωργία, Δρακομαθιουλάκης Μιχάλης, Δρακομαθιουλάκης Νικόλας, Καπετανάκης Μανώλης, Κέσκος Σωτήρης, Κοντάκης Αντώνης, Μανιεδάκης Αργύρης, Μαρκάκη Μαρία, Παπαδάκης Γιώργος, Σκορδαλός Γιάννης, Φουστέρης Βαγγέλης, Χατζηδάκης Μιχάλης.

Υποψήφιοι εξελεγκτικής επιτροπής:

Βιτσαξάκης Ιωάννης, Ματαλλιωτάκης Γιώργος, Μαυροειδής Νίκος.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει