Συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά στον λόφο Αγίου Γεωργίου

177

Την εκδήλωση “Κορυφών αντάμωμα” οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πέργαμος », σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τη στήριξη του Δήμου Πλατανιά, αύριο  Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στις 6 το απόγευμα, στον λόφο Αγίου  Γεωργίου, στις Βρύσες Κυδωνίας, με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο. Θα συμμετέχει ο μεγάλος καλλιτέχνης    Βασίλης Σκουλάς,

“Ανταμώνουμε με τις ρίζες μας, αγναντεύουμε πέρα από τον ορίζοντα”.  Ο λόφος του Αγίου Γεωργίου αποτελεί τη φυσική κατάληξη του πανέμορφου, μικρού φαραγγιού της Κατσούνας, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ανάδειξης, διαμόρφωσης, χαρτογράφησης και σηματοδότησης που εφαρμόζει ο Δήμος Πλατανιά σε ένα δίκτυο μονοπατιών συνολικού μήκους 100χλμ, σε όλο του το εύρος.  Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ.

Κρατήσεις θέσεων: με e-mail: pspergamos@gmail.com ή μήνυμα: 6978065854. Έγκυρη κράτηση θεωρείται εκείνη που θα έχει λάβει επιβεβαιωτική απάντηση. Συνίσταται αθλητικό παπούτσι για την ανάβαση, ζακέτα και μαξιλάρι για την καλύτερη απόλαυση της συναυλίας, καθώς η ιδιαιτερότητα του χώρου δεν επιτρέπει τη διάθεση καθισμάτων, καθώς και εφιστάται η προσοχή στους επισκέπτες κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρησή τους στον χώρο της εκδήλωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει