Αντίδραση κατά των τραπεζιτών

377

Έχω την απορία από ποιον κυβερνητικό παράγοντα πήραν οι Τραπεζίτες την άδεια να καταργήσουν τα βιβλιάρια καταθέσεων και να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα κυρίως στους ηλικιωμένους συνταξιούχους. Έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι πολίτες – καταθέτες έχουν στο σπίτι τους υπολογιστή και είναι ικανοί να μπαίνουν στο διαδίκτυο και να παρακολουθούν από εκεί την εικόνα του λογαριασμού τους;

Οι υποψιασμένοι πολίτες πιστεύουν ότι η δικτατορική αυτή πράξη των Τραπεζιτών αποσκοπεί:

1) Στην εξοικονόμηση χάρτου και χρόνου, γράφοντας τους πολίτες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

2) Στην ελάττωση του προσωπικού, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ανεργίας για χιλιάδες συμπολίτες μας, αρκεί οι ίδιοι να συσσωρεύουν πλούτο σε βάρος του φτωχού κόσμου.

3) Στην απομάκρυνση ελέγχου από τους καταθέτες  των καταθέσεών  τους , που μόνο αυτοί γνωρίζουν  τις σκοτεινές επιδιώξεις τους.

4) Το κράτος, αντί να προστατεύει τους πολίτες, καλύπτει τους Τραπεζίτες στις αυθαίρετες και παράνομες αποφάσεις τους, γιατί σε περίπτωση κρατικής πτώχευσης σκοπεύει να δημεύσει τις καταθέσεις των πολιτών και θα το συνέφερε να μη γνωρίζουν οι πολίτες ποια χρηματικά ποσά τους έχουν δημευθεί.

Οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά για την κατάργηση των αυθαίρετων αποφάσεων των Τραπεζιτών. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις επιβάλλεται να ανατρέψουν τις παράνομες και δικτατορικές αποφάσεις που θίγουν καίρια τους πολίτες .

Τα δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να αναδείξουν τις παράνομες αποφάσεις  και οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς καλούνται να παρέμβουν στην ανατροπή των ύπουλων και αντιδημοκρατικών αποφάσεων που έχουν παρθεί σε βάρος των πολιτών. Έτσι θα αποδείξουν ότι δεν έχουν συμβάλει στη αντιδημοκρατική συμπεριφορά  των εκμεταλλευτών Τραπεζιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει