Η Ένωση Ιστορικών Καφέ Πορτογαλίας στο δρόμο Ιστορικών Καφέ

Την   ένταξη της Ενωσης Ιστορικών Καφέ Πορτογαλίας, η οποία περιλαμβάνει 23 εμβληματικά Ιστορικά Καφέ- μέλη σε διάφορες πόλεις της χώρας, στον Δρόμο Ιστορικών Καφέ, υπέγραψε ο Vitor de Sá Marques, Πρόεδρος της Ένωσης Ιστορικών Καφέ Πορτογαλίας, ιδιοκτήτης του εμβληματικού Café Santa Cruz στην Κοΐμπρα και επίσημος εκπρόσωπος του HCR.

Η συνεργασία του Προέδρου του Δρόμου Ιστορικών Καφέ, Βασίλη Σταθάκη με τον Vitor de Sá Marques χρονολογείται από το 2015. Πρόκειται για έναν πολύτιμο συνεργάτη και συνοδοιπόρο του Δρόμου Ιστορικών Καφέ, με κοινό όραμα που πάντοτε εργαζόταν για την προώθηση και ανάδειξη των Ιστορικών Καφέ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ενωση Πορτογαλικών Ιστορικών Καφέ μας τίμησε με την εμπιστοσύνη της. Εξάλλου ήδη με τον Vitor de Sá Marques είχαμε συν διοργανώσει εκδήλωση με θέμα τα Ιστορικά Καφέ το 2008 στην Κοΐμπρα και στις 20 και 21 Μαΐου 2022 συνδιοργανώνουμε –και πάλι στην Κοΐμπρα, ένα Forum με θέμα τη σπουδαιότητα των Ιστορικών Καφέ. Η διεθνής μας ταυτότητα και η συνεργασία μας με τις χώρες όπου εκτείνεται το Συμβούλιο της Ευρώπης, ενισχύεται και εμπλουτίζεται. Και είναι χαρά μου να ταξιδεύω και να γνωρίζω από κοντά Ιστορικά Καφέ, τοπικά προϊόντα, διαφορετικές κουλτούρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Δρόμου Ιστορικών Καφέ, Βασίλης Σταθάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει