Αργυρό μετάλλιο για τον Κασαπίδη του «Μίνωα»

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΩΦΩΝ

Σημαντική διάκριση για το τμήμα κολύμβησης του Α.Σ. Κωφών Κρήτης Μίνωας στο 8ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ο Χρήστος Κασαπίδης στην κατηγορία Εφήβων, αγωνίστηκε στα 400μ. ελεύθερο και στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς η φετινή χρονιά έχει την ιδιαιτερότητα να είναι Ολυμπιακή. Η 24η Ολυμπιάδα Κωφών διεξάγεται στη Βραζιλία, στην πόλη Caxias Do Sul και γι’ αυτό το λόγο το πρωτάθλημα είχε τη δική του δυναμική.

Στο δυναμικό της ΕΟΑΚ βρίσκεται πλέον και ο προπονητής της Εθνικής Κολύμβησης Κωφών Ανδρών και Γυναικών, ένα μεγάλο όνομα του αθλήματος στην Ελλάδα, ο Χαράλαμπος Παπανικολάου.

Το «παρών» στους αγώνες του ΟΑΚΑ έδωσε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, Κώστας Γαργάλης, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

«Ο Α.Σ.Κ.Κ. Μίνωας στο νέο ξεκίνημα που κάνει ώστε να φέρει περισσότερους αθλητές στην αθλητική του οικογένεια, σε συνεργασία πάντοτε με την Ομοσπονδία, έχει ήδη τα πρώτα θετικά μηνύματα ανταπόκρισης. Νέοι αθλητές γνωρίζουν την ύπαρξη του Συλλόγου μας αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, στοχεύοντας έτσι στην ενίσχυση και του αθλήματος της κολύμβησης», αναφέρει η ανακοίνωση του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει