ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση των υπεύθυνων Φ.Α. της ΔΔΕ Ηρακλείου

Με τη λήξη των σχολικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου, οι υπεύθυνοι Φ.Α. & Σχολικού Αθλητισμού της ΔΔΕ Ηρακλείου, Γιάννης Νηστικάκης και Γιάννης Δημόπουλος ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την άψογη συνεργασία, τον πρόεδρο και το σωματείο του ΠΟΑ, τον πρόεδρο και το σωματείο του ΕΓΟΗ, τον υπεύθυνο του Lido Soccer, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Ηρακλείου, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΑΚΗ, τον πρόεδρο και το σωματείο του Ηροδότου.

«Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς Φ.Α. που ως διαιτητές, κριτές και συνοδοί εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων κάτω από δύσκολες συνθήκες εξ αιτίας του εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου μέσα στον οποίο έγιναν οι αγώνες.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τα σχολεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα  και με την αγωνιστικότητα τους και κυρίως με την άψογη συμπεριφορά τους, είτε ως αθλητές/τριες είτε ως θεατές, μετέτρεψαν τα πρωταθλήματα σε γιορτή του αθλητισμού.

Και του χρόνου με την ελπίδα ότι οι Σχολικοί Αγώνες, που είναι ο παλαιότερος θεσμός σχολικών δραστηριοτήτων, θα τύχουν μεγαλύτερης προσοχής από τους αρμοδίους ως προς το οργανωτικό τους πλαίσιο, καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει