Χερσόνησος: Τόπος για γαμήλιο τουρισμό

Η Χερσόνησος έχει τις προϋποθέσεις για να αναπτύξει τον γαμήλιο τουρισμό και την περιοχή επέλεξαν 9 ζευγάρια Γερμανών για να παντρευτούν.

Ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος ανέφερε:

«Κάτω από τον καταγάλανο κρητικό ουρανό και με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Χερσονήσου, εννέα ζευγάρια από την Γερμανία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Οι ειδυλλιακές μας τοποθεσίες, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές και η φιλοξενία που προσφέρει απλόχερα η τοπική κοινωνία συνθέτουν ένα μοναδικό τρίπτυχο για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού. Θέλουμε ο Δήμος Χερσονήσου να γίνει σημείο αναφοράς του γαμήλιου τουρισμού, όχι μόνο σε επίπεδο Κρήτης αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα εννέα ζευγάρια από τη Γερμανία επέλεξαν για να παντρευτούν ξενοδοχειακή μονάδα στο Πισκοπιανό, όπου εδώ και χρόνια πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από την πανοραμική θέα στο Πισκοπιανό και το βλέμμα ικανό να ταξιδέψει στο βάθος της θάλασσας και του ουρανού, θα επιστρέψουν στον τόπο τους και θα γίνουν με τη σειρά τους «πρεσβευτές» του κρητικού τουρισμού. Ο τόπος μας προσφέρεται για μία αξέχαστη εμπειρία που θα συνδυάζει τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει