«Χάλκινος» ο Βαβίλης του «Παλ.Ευ.Ε»

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Αξιόλογη παρουσία είχε ο «Παλ.Ευ.Ε.» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης παίδων-κορασίδων, κατακτώντας ένα μετάλλιο ενώ είχε και δύο πλασαρίσματα στην οκτάδα.

Ο Στέφανος Βαβίλης πήρε την τρίτη θέση στα 60 κιλά με δύο νίκες επί ισχυρών αντιπάλων και μια ήττα από τον πολλάκις πρωταθλητή Ελλάδος με το 10-8.

Την 7η θέση της κατηγορίας των 65 κιλών με δύο νίκες, κατέλαβε ο Σταύρος Τσάμπουρας, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Μια νίκη από τον Δημήτρη Διβινή στα 71 κιλά που χάρισε πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θέμης Ιακωβίδης και προπονητής του πρόσφατα δις πρωταθλητή Ευρώπης (U23 και ανδρών) Γιώργου Κουγιουμτζίδη, κάλεσε τον Στέφανο Βαβίλη να προπονηθεί με την ομάδα του συλλόγου του, Ευκαρπία , εκτιμώντας ότι είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ο προπονητής του «Παλ.Ευ.Ε» και ομοσπονδιακός τεχνικός Παράσχος Δεσκουλίδης δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα αφού και οι τρεις αθλητές αγωνίζονται και του χρόνου στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Επόμενοι στόχοι του σωματείου είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων -παγκορασίδων και η διάκριση του Στέφανου Βαβίλη στο Κύπελλο Ακρόπολις όπου θα αγωνιστεί για έκτη φορά με την Εθνική ομάδα.

Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τους αθλητές και τον προπονητή για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει