Δύο υποτροφίες σε ωφελούμενες των προγραμμάτων του από την MSD Ελλάδος

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τη στήριξη των σπουδών δύο γυναικών-ωφελουμένων του  Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου &  Νομού Ηρακλείου επέλεξε η MSD Ελλάδος, ως επιβράβευση και αναγνώριση των πολύχρονων και άοκνων προσπαθειών του.

Η MSD Ελλάδος, συνεισφέροντας στους στόχους και το έργο του Συνδέσμου αποφάσισε να χορηγήσει δύο υποτροφίες συνολικού ποσού 7.200 ευρώ προκειμένου δύο ωφελούμενες των προγραμμάτων του να φοιτήσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε παραϊατρικά επαγγέλματα.

Τις δύο χορηγίες παρέδωσε η δ/νουσα σύμβουλος της MSD για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα κα. Agata Jakoncic τις οποίες παρέλαβαν εκ μέρους του Συνδέσμου η πρόεδρός του κα. Μαίρη Παχιαδάκη και ο συντονιστής Έργων του Φορέα κ. Νίκος Σπετσίδης στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της MSD στο Ηράκλειο παρουσία του προσωπικού της Εταιρείας.

Λαμβάνοντας τον λόγο, η κα. Παχιαδάκη ευχαρίστησε θερμά για την επιλογή να δοθεί η υποτροφία στον Σύνδεσμο, στη λειτουργία του οποίου αναφέρθηκε επισημαίνοντας την ανάγκη στήριξης των γυναικών που υφίστανται βία και κακοποίηση ενώ μίλησε για το έργο που επιτελείται τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Από την πλευρά της κα. Jakoncic υπογράμμισε ότι οι εταιρείες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας και εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία και ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει