ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Με Καραγκούνη και Ζαγοράκη το Final 4

Στο φάιναλ φορ του κυπέλλου ΕΠΣΗ και ο Γιώργος Καραγκούνης

Πλησιάζουμε στην επίσημη έναρξη του πρώτου Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ (14/4) και όλο και μεγαλώνει ο αριθμός των επισήμων προσκεκλημένων που θα προσθέσουν λάμψη σε αυτή τη γιορτή του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.  Μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αστέριο Αντωνίου, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στο Μαλεβίζι και στον Κρουσώνα, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση που του έγινε και ο παλαίμαχος διεθνής Γιώργος Καραγκούνης.

«Ο αγαπημένος όλων «Κάρα» έχει αφήσει τη σφραγίδα του, ως πρωταθλητής Euro 2004, ως σπουδαίος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και με τεράστια προσφορά στην ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις του με την Κρήτη, το Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ, αποδεχόμενος με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του το 1ο Final Four», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του οικοδεσπότη του φάιναλ φορ ΠΑΟ Κρουσώνα, Κώστας Μπουμάκης, με δήλωσή του τονίζει, ότι η φιλοξενία της διοργάνωσης αποτελεί ευκαιρία για την περιοχή ώστε να αναδείξει την πολιτιστική της κουλτούρα.

«Ο Κρουσώνας μαζί με το καμάρι του τον ΠΑΟΚ, τις επόμενες μέρες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυ

τής τηςδιοργάνωσης καθώς στο γήπεδό του θα διεξαχθούν τόσο οι δυο ημιτελικοί καθώς και ο μεγάλος τελικός της 16ης Απριλίου!

Μέσα από αυτόν τον μεγάλο θεσμό, εμείς ως οικοδεσπότες θα φροντίσουμε να αναδείξουμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα, την φιλοξενία, τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας που εκπροσωπούμε όλα αυτά τα χρονιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως ακριβώς αρμόζει σε μία υπερήφανη κοινωνία όπως αυτήν του Κρουσώνα!

Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το μοναδικό εγχείρημα θα είναι η κάθε Κρουσανιώτισσα και ο κάθε Κρουσανιώτης!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Περιφέρεια Κρήτης – τον Δήμο Μαλεβιζίου καθώς και την ΕΠΣΗ για τη σημαντική βοήθεια και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας και την κοινωνία μας», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Μπουμάκης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη (1 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση, παρουσία μεταξύ άλλων και των τεσσάρων προπονητών των σωματείων που διεκδικούν το τρόπαιο (Αλμυρός, Πόρος, ΠΟΑ, Ανθεστίων).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει