Ξέθαψαν το tablet της Τζωρτζίνας

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη το tablet της μικρής Τζωρτζίνας. Η εντολή για την ανάσυρσή του δόθηκε από την ανακρίτρια προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί εάν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί θα ψάξουν τα βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου: τις αναζητήσεις και τις επαφές της ενώ θα ερευνηθεί αν στο τάμπλετ που έθαψε η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της βρίσκεται η διαδρομή της κεταμίνης.

«Δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας» λέει η Ρούλα που έθαψε το τάμπλετ

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου διαμήνυσε τις προηγούμενες ημέρες μέσω του δικηγόρου της πως «δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας».

Το ίδιο έσπευσε να υποστηρίξει και η αδελφή της Δήμητρα η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι η Τζωρτζίνα έβλεπε κινούμενα σχέδια στην ηλεκτρονική συσκευή.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφερθεί στο τάμπλετ όταν είχε ερωτηθεί από την Αγγελική Νικολούλη γιατί έψαχνε να δει αν υπάρχουν κάμερες στον θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η κόρη της λέγοντας πως φοβόταν μην της κλέψουν τη συσκευή.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα σχετικά με το πώς κατέληξαν στον θάνατο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει